Navigace
Pro nováčky
Info o klanu
Pravidla
Ke stažení
Hledat
Fórum
Fotogalerie
Hodnosti
Kontakty
Warband Dev Blogy
Bannerlord Dev Blogy
Friendly matches
Event Calendar
Mapy
Map List
Kontakt
Info o klanu
Pravidla
Ke stažení
Hledat
Fórum
Fotogalerie
Hodnosti
Kontakty
Warband Dev Blogy
Bannerlord Dev Blogy
Friendly matches
Event Calendar
Mapy
Map List
Kontakt
Kdo je on-line
Jméno: KdoToJe 24 týdny | |
Jméno: Bouwen 47 týdny | |
Jméno: Kai 66 týdny | |
Jméno: Ganicus 69 týdny | |
Jméno: Pepa168 85 týdny | |
Jméno: Streps 94 týdny | |
Jméno: Lord_Peter 100 týdny | |
Jméno: frenkikus 102 týdny |
Hosté on-line: 9
Registrovaní členové: 568
Nejnovější člen: chryskerpona1984
TeamSpeak
CHAMPION DRUHÉHO DESETILETÍ
Události
Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Žádné události.
Narodeniny:- sondrawz2 (15)
Klanový prapor
Bannery
Server
GAME OVER
Čekání na Bannerlorda
Od ohlášení to trvalo pouhopouhých 7 let, 186 dní a 11 hodin, ale konečně jsme se dočkali!
Moraváci do zbraně!
... bohužel je venku pouze 𝛼-verze a stále nejsou dedikované servery pro tréninky ... takže počítáme dále:
Moraváci do zbraně!
... bohužel je venku pouze 𝛼-verze a stále nejsou dedikované servery pro tréninky ... takže počítáme dále:
Přihlášení
Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.
Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Anketa
Shoutbox
Pro přidání zprávy do shoutboxu, musíte být přihlášeni.
24/07/2023 19:26
Tak co ten DC jaký je ? 😁Dojdeme pokecat ne ? Naposledy jsem tu hrál v roce 2013 snad 😁
04/02/2023 17:31
Fungujeme jako speciálná jednotka na CRPG módu a když hrajeme siege
08/01/2023 14:32
No, jak se to vezme
Je otázka, co tím máš vlastně přesně na mysli?
07/12/2022 13:56
Hooooj, už fungujem?
04/12/2022 01:32
Moj steam 56402641
04/12/2022 01:20
04/12/2022 01:12
Nazdar lidi to je doba.. vidim ze kore je tady parada krizek taky ale martin tu neni nase mala cubka a tesik vytvoril som servery s modama na conan exiles kto si chce zahrat je to survival openw
20/08/2022 14:06
Zdaarec jakej je DC ? rád bych přišel po XX letech pokecat hodně vzpomínám na tuhle hru a na tenhle KLAN !!!
25/06/2022 11:10
Discord sever myslím máme založený nějaký, ale stejně všichni chodíme stále na team speak
22/06/2022 08:33
Čus, je hezké, že i po dlouhé době, co si vzpomenu na Warband, se tu občas objeví nějaký komentář :-) Discord zní dobře.
Viking Conquest 2.069
Steam
Moravian Warriors |
Lord_Peter, Conan, Harleqes, WildWolf, Kai, Fildas, Haman, Krizek, Kore, Kuchra, Pepa168...
Přidat do Steam:
Moravian Warriors
Záběry ze hry
Videa:
Screenshoty:
Další Screenshoty
Návštěvnost
Číst diskuzi
Mount & Blade Warband klan Moravian Warriors :: Off topic :: Off topic
Mate dobry zkusenosti s Asusem ? | ||||||||||||||||
|
Reklamace Asusu
|
|
FildasCZ |
Přidané 31-01-2012 17:26
|
Člen Příspěvek: 456 Založený: 25.02.11 |
Tak mel jsem Asus Rok po 2 mesicich jsem polil mechaniku a odesla tim stylem,ze neslo vypalovat a prehravat palene cd zacatkem ledna blbla grafika vysoky teploty Zamrzaval Modry smrti nefunkcni wifi v hajzlu zvuk No proste,co by jste nechteli z Made in china,kde ten notas stoji od 1500 do 15000 levneji jsem ho na CInskych strankach nenasel a to ze byla fuska se v tech hlavolamech vyznat Tak zjistil jsem si vse potrebne ,co je potreba na reklamaci notasu reklamacni oddeleni v radu melo celkem bordel meli tam,ze chtej tohle,ale pak zas mi psali,ze toho chtej vic tak jsem jim napsal a po 2 dnech odpoved,ze tohle tam ma byt tohle zas ne A tak jsem jim to zabalil do originalu ASUSU,ktery slibili,ze mi vrati ! Poslal jsem jim Jako,ze 2 krabice v jedny notas a v druhy ta krabcie s notasem Psal jsem jim ve stredu to bylo 18 a v patek si podle prani pro nej prijeli a dneska 31 privezli,ale ALE ALE to me nasralo byl zabalen jen v jedny krabici,ktera rikala primo mlatila do oci se slovy to si delas prdel v tom prevazeli NOTAS ? No a kdyz jsem to rozbalil tak zadny vycpany bublinkama necim a tak jen prelepeny,aby se nehybal To me dostalo pac ten obal,co jsem jim poslal mi poslali na zpatek nejakej shit a roztrhlej A ty duvody,co jsem psal,co to dela zamitli s tim,ze odesla Zakladni deska,coz je kurva velkej problem tu politou mechaniku u ktery jsem si myslel,ze mito zamitnou .. a a preinstalovali mi pc xD a Vycistili Jako Dovoz a Servis na 1 miste,ale zabaleni na 4- Takze tot reklamce notasu ted raklamuju ramky xD coz je taky makacka bohuzel to musim pres czc A zjisitl jsme ,ze na fakture jsou jiny nez mam v pc [img][/img] |
|
|
FildasCZ |
Přidané 05-06-2012 16:44
|
He takze dneska vypaluju cd matce .. Najednou slysim,kdyt to nejde,.. Rikam jde musi .. hm neslo Tak to vypalim znova.. zkusim to prehrat na hifivezi nic .. A pak jsme zjistil,ze ono to jen delalo,ze to vypaluje .. Ono to vypalilo,ale cd bylo prazdny.. hm tak jsem zkusil dvd .. a tam mi to znicilo dve dvd .. Prej,ze je plny pak,ze nejakej erorr tak mi to nedalo Jdu na net a co nevidim xD .. Muj stary prispevek pred rokem ..Stejnej problem tak tu mechaniku prohlidnu dukladneji..a ejhle oni ji nevymenili jak tvrdili v reklamacnim papire. . oni jen opravili takze je zase v hajzlu ach Dalsi reklamace.. to uz je trapny tohle .. jinak s tema ramkama jsem dopad v celku dobre [img][/img] |
|
|
FildasCZ |
Přidané 20-02-2013 18:07
|
Tak reklamace cislo dve...Takze notebook udelal to same,co vzdy proste resetovani behem hrani ..Divny zvuky pri hrani,ci cumeni na filmy..Hromada erroru a varovani .. Tak jsem se rozhodnul,ze to reklamuju ..posledni sanci jsem mel tak,proc ne.Tak jsem to unikatne zabalil napsal,co je za problemy.. Predevsim jsem napsal,ze to posílam neposkozeny !!!! Tak prijelo si DPD tem zmrdum neverim .. pohoda .. pak cekam asi 3 tydny mezitim jsem kouk na net jak pokracuje reklamace..1 byla uznana 2 bod to,co jsem napsal mi vymenili OOOOO zazrak ? Nove mechanika,deska hardisk OOOO...a jako obvykle z predesle reklamace,kde mi vyndali lepsi procesor a dali horsi ..ale zkuste se s nima soudne hadat ze to tak neni... No tak notebook prisel uz pri predani jsem mel tuseni : Takze asi 2 diry 5cm v krabicic rikam pohoda rozbalim ...V podstate zadna ochrana .. rikam klasika,co pred tim... Tak hledam papir,kde se dozvim,co s tim bylo ...A ejhle ... bylo tam napsano neco,v tom smyslu,ze reklamace byla zamitnuta,ale ze pri skonceni reklamace mi sli vstrict .. a poskozeny soucastky vymenili takovy KECY Ale nejvic,co me asi ranilo,ci nasralo k nepricetnosti bylo,ze psali,ze zarizeni/notebook jim prisel poskozeny a pisou :Spinavy,poskrabany prohli viko,...Rikam delate si prdel ? Tak to vyndam z krabice a notebook jak z marnice.. ledovej .. a hned vidim ty skrabance .. Tak mili vazeni skrabance .. Byli nejaky cislo virity nejaky cmaranice cely horni viko poskrabany nozem,nebo necim.. Dale prohli viko uprostred .. A vcera jsem zjistil,ze cela ta obrazovka jde davat nahoru a dolu ... A co nadelam ?? Poslu jim to zpatky a uz mi to neprijde .. Sami stiznosti .. zmrdi skurveny ..potkat je v realu tak me zavrou ... Jako jasny nezaplatili jim nejaky bonusy hele nejaky peknej notas .. udelame znej vrak .. Jo a jeste mala vec .. ramky jsou znacky addata a to druhy ani neznam nejvetsi sitky .. 18500 jsem za ten kram dal... Nereknu,kdybych to dva mesice neresil,zda ten notebook ma smysl nereknu,,ale kazdej mi rikal,jak to vydrzi jak je to fajn,apd .. A ted toho horce lituju vyhozenych penez...(opravdu jsem to resil s tema nejlepsima a vysledek,,,Nikdo nerek,...|Debile..po roce se ti to vysere a pak tu budes brecet ... [img][/img] |
|
Přejít na fórum: |